Naša misija
Filozofija grupacije CRESANKA počiva na jednostavnoj ali moćnoj ideji – omogućiti Vam bijeg od svakodnevice u prirodu koja oporavlja te postati Vaša oaza mira, zdravlja, dobrog osjećaja i autohtonog iskustva.

Nova dimenzija življenja

Aktivacijom svih osjetila i uranjanjem u prirodnu i zdravu okolinu, pružamo Vam opuštajuću i stimulirajuću atmosferu – savršen spoj ugode i autohtonog creskog izričaja. Stalnim radom, učenjem i nadopunjavanjem usluga stremimo prema tome da postanemo Vaša eco-friendly oaza u kojoj je sve podređeno očuvanju prirodnih resursa, čovjekovog zdravlja i dobrog osjećaja u cilju aktivacije svih ljudskih osjetila.

Dopustite da Vam kroz svoje programe ponovno otkrijemo ljepote nepresušnog vrela kreativnosti prirode koja nas okružuje. Osjetite opuštenu predvidivost gibanja naše flore i faune. Pogledajte ono što Vas okružuje novim očima i dodajte novu dimenziju svom življenju stimuliranjem svojih osjetila kroz boravak u prirodi.

Naše vrijednosti

Različitost

Što nas čini drugačijima? Svoj rad baziramo na vrhunskoj kvaliteti temeljenoj na prirodnim resursima i integriranosti autohtonih detalja u Vaš doživljaj.

Želja za učenjem

Naši zaposlenici kontinuirano i predano nadopunjuju svoja znanja i informiranost, certificiraju se te na taj način osiguravaju edukativnu, proaktivnu i cjelovitu uslugu gostu. Želimo biti prepoznati kao visoko kvalitetna, referentna destinacija za prirodan, zdrav, autohton i personaliziran doživljaj gosta.

Posvećenost

Tu smo zbog Vas. Naša filozofija uključuje promoviranje konstruktivnog dijaloga i win-win pristupa. Svatko je u CRESANKA D.D. uvijek na raspolaganju za izražene i neizražene potrebe i očekivanja Vas – našeg gosta – osiguravajući autentičnu brigu, predanost i prilagođen stručan savjet.
Toplina, empatija i osobni dodir krase svaku ljudsku interakciju i svaki zaposlenik CRESANKA D.D. sluša i onda kada mu se nitko ne obraća. Naš proces okrenut gostu osigurava da naši gosti ne koriste isključivo naše usluge. Oni nam pomažu da ih nadogradimo.

Strast

CRESANKA D.D. je agilna tvrtka koja je spremna prilagoditi se specifičnom trenutku. Strast je gorivo koje nas potiče biti bolji. Cijenimo odlučnost, entuzijazam i osjećaj urgentnosti. Inspirirani smo jer vjerujemo u ono što radimo i posjedujemo stav da je sve moguće.

Timski rad

CRESANKA D.D. je mjesto gdje su timski rad i iskren odnos prisutni u svakoj ljudskoj interakciji. Želimo kreirati okolinu koja je obzirna, tolerantna, uslužna i poduzetna. Naši djelatnici iskazuju zahvalnost, interes i poštovanje. Podupiremo različitost ideja, stavova i interesa. Umjesto fokusiranja na ono što je bilo loše, mi nalazimo rješenja, prikupljamo kolektivnu pamet, te odlučno i sinergijski djelujemo.

Osoban dodir za sasvim posebno iskustvo

Iskustvo naših gostiju počiva na korištenju prirodnih osnova same lokacije, autohtonosti creske kulturne baštine, a sve kako bi se osigurala jedinstvena usluga, uz prepoznatljiv stil, dizajn uz neupitnu sigurnost i udobnost gosta.

U sve što činimo unosimo osoban dodir, a naš osoban pristup svakom gostu čini da se osjeća ugodno, prihvaćeno, prepoznato i ispunjeno. Svojom iskrenošću i brižnošću trudimo se evocirati kod Vas osjećaj doma jer to je naša svrha – postati Vaš dom i zajednica kojoj ćete se uvijek iznova rado vraćati. Pomno osluškujemo Vaše sugestije, primjedbe i zapažanja kako bismo Vaše iskustvo boravka kod nas učinili čim personaliziranijim, kako bismo nadmašili Vaša očekivanja i pobrinuli se da se kući vratite s paletom trenutaka za pamćenje.

Naš tim daje bez rezerve i od srca, aktivno osluškuje Vaše izražene i neizražene potrebe i želje, pojednostavljuje Vaš život za vrijeme Vašega boravka kod nas i nakon te Vas iznenađuje i pomaže Vam da iznenadite sami sebe.