O nama
Više od 50 godina tradicije i rada u turizmu učinilo je tvrtku Cresanka predvodnikom turističkog prometa na otoku Cresu.

Pratimo suvremene trendove i zahtjeve turističkog tržišta, dok istovremeno njegujemo stoljećima stvaranu cresku tradiciju i autohtone elemente koje ovaj otok i njegove stanovnike čine toliko posebnima.

Samo za Vas, kontinuirano radimo na unapređenju kvalitete i bogatstva naših usluga, stremeći prema tome da među mediteranskim raslinjem sa pogledom na kristalno more svaki gost pronađe aktivnosti koje će njegov odmor najviše oplemeniti.

Želimo da se s otoka vratite puni novih doživljaja, a misija nam je kroz blagodati prirodnog okruženja i autohtoni creski ambijent omogućiti Vam jedan sasvim novi pogled na život.

Konkurentnost gradimo i na vrhunskoj kvaliteti temeljenoj na prirodnim resursima i integriranosti autohtonih detalja u Vaš doživljaj, te smo postali eco-friendly oaza u kojoj je sve podređeno očuvanju prirodnih resursa, čovjekovog zdravlja i dobrog osjećaja u cilju aktivacije svih ljudskih osjetila.

Uronite u iskustvo koje mijenja život

Podaci o tvrtki

Cresanka d. d.
Dioničko društvo za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu

Matični broj: 3044122
OIB: 47639427219
Registarski sud: Trgovački sud u Rijeci
Sjedište: Cres (Grad Cres)
Varozina 25
Pravni oblik: dioničko društvo
Temeljni kapital: 54.188.860,00 kuna
Žiro-račun – IBAN: HR0824020061100386896 / Erste Steiermärkische bank d.d..

Predsjednik nadzornog odbora:
Lino Sinčić

Članovi nadzornog odbora:
Andretta Mario
Andretta Marco
Marchesan Francesco
Andretta Massimiliano

Osoba ovlaštena za zastupanje:
Stevo Filinić